Kızılüzüm Şehit Ünal Sipahi Ortaokulu

Vizyon: İçinde yaşanılan zamanın gereklerine göre değil, gelecek yüzyılların ihtiyaçlarını bilerek ona göre hazırlıklarını yapan, yaşanılan zamanın da bütün teknik ve teknolojik gelişmelerini bünyesine nüfuz ettiren, aynı zamanda da sevgi, saygı ve hoşgörü iklimini soluklayan, araştıran, sorgulayan, herkesle diyaloğa açık, his ve düşüncelerini ifade edebilen, özgüven sahibi bireyler yetiştirebilmek.

Misyon: Atatürk İlke ve İnkılâpları doğrultusunda, çağdaş öğretim yöntemleriyle, kültürel değerlere sahip çıkan ve onları geliştirmeyi hedefleyen, teknolojik gelişmeleri takip edip hayata geçirebilen, sorgulayarak öğrenebilen, öğrendiklerini yaşama aktarabilen, kendisine güvenen, üretken, çağdaş, özgür düşünceli, araştırmacı bireyler yetiştirmek.

Başarılar: 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılında Okulumuz TEOG Sınavında Kemalpaşa 1.olmuştur.

Saatler: 9:00 - 15:30
Isınma: Kalorifer
Servis Bilgisi: .
Taban-Tavan Puan Bilgileri: .
Okulun Sınav Başarı Durumu: .
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: .
Sportif Etkinlikler: .
Bilimsel Etkinlikler: .
Proje Çalışmaları: .
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: .
Kontenjan Bilgileri: .
Diğer Hususlar: .

WEB - https://kiziluzumortaokulu.meb.k12.tr

Adres - KIZILÜZÜM MAH. KIZILÜZÜM KÖY YOLU KÜME EVLERİ NO: 13 İÇ KAPI NO: 1 KEMALPAŞA / İZMİR

Öğretim Şekli :Tamgün Eğitim

Yerleşim Yeri - Okulumuz Kemalpaşa ilçesi Kızılüzüm Köyünde il merkezine 25 km, ilçe merkezine ise 6 km. uzaklıktadır. Doğusunda Kemalpaşa, batısında Bornova, Kuzeyinde Ulucak, güneyinde Bayındır ve Nif dağı vardır. İki vadi arasına kurulmuş olan köyümüzün çevresi ormanlarla çevrilidir. Kuzey bölümü ovaya açık, ovada ise kiraz bahçeleri ve sanayi kuruluşları bulunmaktadır

Ulaşım Kemalpaşa ana yoldan, Bornova ve Kemalpaşa yönüne dolmuş ve otobüse binilebilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okul Kemalpaşa yolundan 1 km. içeride ve Kemalpaşa Merkeze 6km. dir.