2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı DYK Öğrenci Başvuruları 24-28 Ağustos Tarihleri Arasında Yapılacak

Kurslara katılmak isteyen 8. Sınıf Öğrencilerimiz e- okul bilgileri ile , "https://e-kurs.meb.gov.tr" internet adresindeki e-Kurs modülü üzerinden başvurabilecek. Öğrencilerimiz kurs merkezince belirlenen derslerden tercihte bulunarak başvuru yapar.

26.08.2023 92

DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSLARI (DYK) NEDİR?
Destekleme ve Yetiştirme Kursu (DYK), Milli Eğitim Bakanlığı tarafından devlet okullarında eğitim görmekte olan öğrenciler için verilen ekstra eğitimleri nitelemektedir. Destekleme ve Yetiştirme Kursları için herhangi bir ücret alınmadığı gibi dersler tamamen müfredata göre işlenmektedir. Milli Eğitim Bakanlığının yaptığı yeni  düzenlemeye göre bu sene sadece okulumuzda öğrenimi devam eden 8. Sınıflar için kurs açılaçaktır. Kurslara katılmak isteyen öğrencilerimiz e- okul bilgileri ile e-kurs modülü üzerinden başvuru yapmaları gerekmektedir.